1794941.jpg
Aika siistiä vai? :D Ostin pari kuukautta sitten VGA-adapterin MacBookiin, nyt voin katsella anime ISOSTA telkkarista (32" no ompa iso -__-) muutenkin hyödyllinen vehje, voi näytää kavereille ja sukulaisille digikuvia helposti ^__^ äiti tosin skitsahti siitä kun olin lainannut  pöytäkoneen VGA-kaapelia (pöytäkonetta ei siis voinut käyttää).
1794948.jpg
Tadaa! Canon MP610! Vanha monitoimilaite mitä käytin oli kerrassaan karmiva >_<* (hankittu vuonna 2004, eli aika aikansa elänyt).
Joten ostin tämmöisen kaunokaisen, tulee ihan sika hyvää jälkeä :D tulostaa jopa kakspuoleisesti <3 (paperin säästö kunniaan). Oli aika 'mukavaa' raahata ruoholahdesta noin. 10 kg isoa laatikkoa verkkokauppa.comista metrolle... Metrossa keräsin hieman katseita, puhumattakaan pikku pojista: "WAU! Iskä, kato miten ISO!"
1794943.jpg
Ja sitten vuoroon jotain vähän vähemmän teknillistä, zorit. Tokyokanista 48 euroa, nämä ovat sitten ihanat ^__^ ainoa mikä harmittaa on se, ettei näillä oikein kannata kävellä hiekkatiellä (tulee kuoppia pohjiin) mutta muuten pikein mainiot kengät :D (näitä ei ainakaan voi laittaa väärinpäin jalkaan XDD)


Että tämmöistä pientä kivaa on tullut osteltua (kaikki tulee aina tarpeeseen) Hmm... Ooh, seuraava palkka tuleekin perjantaina... Mitäköhän sitä sitten ostais. (Voi hemmetti mun kanssa >__< en saa rahaa säästöön sitten millään... Noh, ehkä mä vielä joskus opin).