Heissan!

Tänään en kirjoita omalta koneelta vaan hotellin omalta maksulliselta netti nurkkaus koneelta jossa saa olla yhdellä eurolla saa olla 12 minuuttia netissä... Joten minulla on kiire kirjoitaa.

Hotelli on varsin hiini, neljä tähteä. Turhan hieno minun makuuni, noh äiti tämän valitsikin. Tultiin juuri illalliselta, kellon on täällä 21.01 juuri nyt.

Kävin tänään uimassa ja otin vähän aurinkoa, poltin itseni jo naamasta... (Kumiko punanaama). Eilinen päivä meni pelkästää matkustamiseen kun lennon piti lähteä 10.15 mutta  . . .  Lento viiväistzi 7 tunnilla, joten koneeseen päästiin vasta 17.10. Joku Finnairin kone oli menni rikki ja sen vuoksi tänne lennettiin kahdella eri koneella. (koneet olivat pieniä reittilento koneita).

1295135.jpg
Finnair jakoi ruokakuponkeja joilla sai käydä kentällä syömässä.
Mentiin sitten yhteen gurnetti paikkaan... Tämä annos maksoi 25 euroa @___@'

Käytiin tänään vähän katselemassa paikkoja, ranta on ihan lähellä ja majakka :D siitä tulee tähän myöhemmin kuva sitten. Eräs paikallinen lähikauppias luuli mua kiinalaiseksi O__O' Noh, sanoin sille sitten japaniksi hyvää päivää (Konniziwa) ja herra kauppias sai siitä jotkut hemmetin kiksit P__P ?? Sanoin kyllä että olen suomalainen XDD

Yritän kehittää jotain että pääsisin omalla koneella nettiin täältä. Täällä on kyllä langaton verkko mutta se on myös maksullinen.
Oli kyllä aikamoinen shokki tulla suomen kaamoksesta tänne kirkkaaseen päivän tasaajan aurinkoon. Varsinkin kun bussi matka tänne hotellille oli yöllä niin maisemia ei nähnyt.
Kirjoitan taas kun voin :D Bye!