1822791.jpg
Huh! En ole taaskaan ehtinyt päivittää kun on ollut KIIRE (näin vaihteeksi taas -___-*)
Kotona käsittelen kuvia aamuyöhön asti ja sitten nukun muutaman tunnin (03.30-07.40), sitten kouluun taittamaa ja vedostamaan (08.15 [yleensä] tänä aamuna nukuin tunnin pommiin). Teen nyt tuli-perseen-alla päättötyötäni, painaminen alkaa ensiviikolla koska sen pitää ehtiä "taivaallisin pienlehti" kisaan mukaan 25.8. ja tulemme Anitramin kanssa myymään sitä Helsingin sarjakuvafestareille pienlehtitaivaaseen ^__^ (pitkällinen haaveeni omakustannesarjiksesta toteutuu!) Projektissa on mukana siis myös Anitram ja hänen osuutensa ollaankin saatu juuri pulkkaan, nyt enää kärvistelen omien sarjiksieni kanssa. Kannet ovat viimeistä kuvaa vaille valmiit. Aikataulussa ollaan pysytty suhteellisen hyvin, vaikkakin tuon kisan takia jouduttiin sitä viikolla kiristämäänkin.

Pidän Uke-maciä koulussa mukana kun käsittelen sillä kuvat ja koulun iMacillä taitan lehteä.
Hirveää kasaa papereita joudun kyllä kuljettavaa mukana ja niiden kanssa onkin kiva häsläys aina välillä -__- piirtolauta kulkee myös mukana.

No nyt täytyy taas mennä nukkumaan etten taas nuku pommiin (lukujärjestyksen mukaan olisi koulua vain 8-12 mutta olen tällä viikolla ollu VIIMEINEN joka lähtee osastoltamme [siinä kello 16.20 yleensä]) että huomennakin painan varmastikin sinne neljään asti. Bye boy! Oyasumi...