Kumiko tässä moi! Perustin tänne sitten oman blogin johon kirjoittelen turhan päiväisiä juttujani kaiken kansan luettavaksi (hullua vai?). Noh, niin tai näin, koulussa sitä tässä istustelen (tulin juuri ruokailusta jossa oli pyttipannua).

On ulkoasunoteutuksen tunti menossa tässä, opettajaa tosin ei näy vielä (hyvä vaan xD ). Laittelen tänne sarjiksia sitten kun saan ne puhtaaksi piirrettyä ja noin. Huomenna lauantaina menen Tampereelle sarjakuva festareille :D Katsomaan cosplay kisaa ja kaikkea muuta kivaa x) Että silleen. Sivut ovat vielä kesken, mutta rakentelen niitä sitä mukaan kuin kerkiän vain.

Nortikka foorumia parantelu ja rakennus uralla alkanee tuossa pääsiäisen aikoihin, eli silloin on odotettavissa runsaasti uusia hymiötä ja kaikkea muuta kivaa xD Vanhojen viestien poistoa jne. http://www.atfreeforum.com/nortikka

Ruotsin koe alkaa kohta ja se vähän pelottaa, ruotsi on heikkouteni sen sanon. Joten reputus on väistämättä edessä ja koe kestää 13-16, kuolen siinä ajassa varmasti.